-Rebel- Komutanlık Başvurusu.

KABUL EDİLDİ
183 views
Ad :Kubilay.

Yaş [ MIN.15 ] :18.

Mikrofonunuz var mı :Var.

RolePlay ne demek :RolePlay kavramı; insanların belirli kurallara,düzenlemelere uyup uyum içinde oyunun hazzını alarak,sanki olaylar 'gerçekmiş' gibi oynamaktır. 

Garry's Mod'da kaç saatiniz var :3,059 saat.

Steam Adı :Doctôr Mvm™

Sunucuda Komutan olduktan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? :Sunucu da komutan olduktan sonra yapacağım ilk şey Fleet subaylarına bu durumu belirtmek.Ardından bir toplantı düzenleyip bütün Rebel askerlerine kendim hakkında ve birliğim hakkında bilgi vermek nasıl disiplinli biri olduğum hakkında söyleyişde bulunmak olucaktır ve Alımlar düzenlerim.

Komutanı olmak istediğiniz birlik:Rebel Honorguard.

Bu birlik hakkında ne biliyorsunuz [ EN AZ 50KARAKTER] :Rebel Honorguard birlikleri,eskiden Cumhuriyet'de Blue Guard tarafıyla yönetiliyordu Cumhuriyet şansölyelerini ve senatörlerini korumak amaçlı oluşturuldu ancak Palpati'nin İmparatorluğu kurmasıyla beraber,birçok Honorguard mesubu İmparator tarafından kurulmuş Royal Guards'a katılmayı kabul etmedi ve Asi Harekatı tarafından kurulmuş  Alliance Elite Guard'a  katıldı ve Honorguard adını aldılar.Amaçları:Asi Harekatındaki Üst rütbeli filoları ve komutanları korumakdır.Kıyafeti;Siyah bot,Yeşil veya Gri askeri ceket ve Asi Miğferi.

Neden bu birlik'de Komutan olmak istiyorsun? :Komutanlık boş olduğundan ve ilk hamleyi ben yapmak istediğimden

Neden herhangi biri değilde sizi komutan alalım:Katı bir disiplinlim vardır.Herhangi bir yanlış hareketin sonuçsuz olmayacağına anlamasını sağlarım.Eğer komutanlığa beni makul görürseniz birliğimde bu şekilde disiplinli olacağına emin olabilirsiniz olabilirsiniz.Bir çok serverde oynadım çok tecrübem vardır ve oynadağım serverlerdede bu durumu benimsemiş bulunmaktayım.

Star Wars Imperial Bilginiz: (10 üzerinden puanlayın) :10/10

Nasıl bir komutan olmayı düşünüyorsunuz? :Disiplinli ve katı bir kişilik olmayı düşünüyorum.Ne olursa olsun herhangi bir saygısızlık,emir dinlememezlik de insanın gözünün yaşına bakmayicak biri olmayı düşünüyorum.

BAŞVURUNUZ KABUL EDİLMİŞTİR. MÜLAKAT İÇİN DİSCORD'TAN POWER'A ULAŞINIZ.

Reply