Komutanlık Başvurusu

182 views
Ad : Yaş [ MIN.15 ] :İzer 16

Mikrofonunuz var mı :Var

RolePlay ne demek :Roleplay gerçek olan yada olmayan bir karakteri yaşıyormuşçasına canlandırmaktır. Roleplay, olduğunuz karakteri yaşamak aynı onun gibi davranmaktır.  Roleplay, oyuncuların kendilerini karakterleri gibi davranması, bir nevi oyun içerisindeki atmosfere uygun olarak bir tiyatro gibi oyun sergilemesidir.

Garry's Mod'da kaç saatiniz var :1088

Steam Adı :1 B6|Potato

Sunucuda Komutan olduktan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? :En iyi tankçı birliğini kurup TX-225 Tanklarını en iyi şekilde kullanmak için birliğime  eğitimler vereceğim böylece tankları kendi tarafımıza zarar vermeden nasıl en iyi şekilde kullanabileceklerini bilecekler. (Bazı tankçılar tankları kendi tarafına kayıplar uğratarak kullanıyorlar bunu en düşüğe çekmeye çalışacağım)

Komutanı olmak istediğiniz birlik:Tank Troppers

Bu birlik hakkında ne biliyorsunuz [ EN AZ 50KARAKTER] :Bu birlik TX-225 GAVw (İmparatorluk Muharebe Saldırı Tankları) tanklarını kullanırlar, İmparatorluk işgali altında olan Jedha'nın sokaklarında bu tanklarla devriye gezerler , Bu tankları 2 tankçı kullanır. Bu askerler aynı zamanda piyadeler için eskort rolünün yanında keşif ve çatışmalar için eğitilmiş hafif piyade olarak kullanılırlar. Genelde İmparatorluk işgalinde olan Jedha ve Yavin'de bulunurlar. Dürbünleriyle düşmanın yerini öğrenip tanklarla düşmanı imha etmeye giderler.

Neden bu birlik'de Komutan olmak istiyorsun? :Çünkü ben tankçı bölüğünü en iyi şekilde yönetebileceğimi ve TX-225 tanklarını en iyi şekilde kullanabileceğime inanıyorum.

Neden herhangi biri değilde sizi komutan alalım? :Çünkü ben tankçı birliği olarak en iyi roleplayi yapabileceğimi ve diğerlerine göre diğer imperial askerlerine özen ve empati duyarak davranacağımı vaat ediyorum.

Star Wars Imperial Bilginiz: (10 üzerinden puanlayın) :9

Nasıl bir komutan olmayı düşünüyorsunuz? :Sessiz, eğitimlere ve çatışmalara önem veren, tanklara gözü gibi bakan, iyi huylu, merhametli, mantığa ve taktiklere öncülük veren bir komutan.

Reply