Emirin pilotluk KOMUTAN çağrısı

REDDEDİLDİ
175 views

• Ad :Aexsul

• Yaş [ MIN.15 ] :16

• Mikrofonunuz var mı :Var
  • RolePlay ne demek :Herhangi bir kişi birinin yerine geçip onu bilinçli bir şekilde taklit etmesi ve yapamayacağı şeyleri yapmaması.
  • Steam Adı :Aexsul CSGO.NET
  • Sunucuda Komutan olduktan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? :Alıcağım insan kirlesi çok az olucak ancak gerçekten zor birkaç alım yapmayı planlıyorum.Gerekirse single geçip öğreteceğim çok aktif biri olduğumdan zaten denetleme şansım da olucak saygılı insanlar yetiştirmeyi planlıyorum.

• Komutanı olmak istediğiniz birlik:
  • Rebel Pilot Commander

• Bu birlik hakkında ne biliyorsunuz [ EN AZ 50KARAKTER]:
  • Asi pilotları genellikle amirler taradından eğitilirler.Genellikle turuncu bir kıyafet giyerler.Kullandıkları Uçaklar x-wing/y-wing/b-wing/a-wing/speeder t47/u wing/ Kullanırlar.

• Neden bu birlik'de Komutan olmak istiyorsun? :Hayatımda star wars evreninde 2 sevdiğim kişi vardır.1.si Obi wan 2.si Asi Pilotları.
  • Neden herhangi biri değilde sizi komutan alalım:Gayet aktif biriyim birliğimi satıcak değilim ve bu yeni mapte pilotluğun gerçekten önemli olduğunu anlamanız gerek eğer beni almıyacaksanız bile gerçekten bunun önemini anlayan birini alın.
  • Star Wars Imperial Bilginiz: (10 üzerinden puanlayın) :7.6/10 ancak imperial ile alakası kalmadı
  • Nasıl bir komutan olmayı düşünüyorsunuz? :Sevecen,cana yakın,disiplinli,gereğinde birliğindeki insanları atabilecek biri.

BAŞVURUNUZ REDDEDİLMİŞTİR. SEBEP: YETERSİZ. 

Reply