Emirin Başvurusu

REDDEDİLDİ
182 views
Ad : Yaş [ MIN.15 ] :16

Mikrofonunuz var mı :Var

RolePlay ne demek :Size verilen Karaktere dayanarak Gerçek Hayattaki Olayların Oyuna Aktarılması

Garry's Mod'da kaç saatiniz var :148

Steam Adı :ΣΜIΓ

Sunucuda Komutan olduktan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz? : Birliğime Görevler vereceğim Devriye gezdireceğim ve Birliğimin Disiplinini koruyacağım.
Komutanı olmak istediğiniz birlik:Jump Troper

Bu birlik hakkında ne biliyorsunuz [ EN AZ 50KARAKTER] :Jump Troper Birliği İmperial zamanından kalma bir birliktir. Bu birlik Arkalarındaki Jetpack sayesinde uçabilirler fakat kontrol etmesi çok zordur. Jump Troperlar savaşa önde başlarlar ve etrafı gözlemlerler Çok sadık bir birliktir hiçbir zaman ihanet etmezler

Neden bu birlik'de Komutan olmak istiyorsun? :Jumptroperda 3 Hafta boyunca oynadım gereği zaman farklı rollere geçtim sith/jedi vb fakat en çok zevk aldığım birlik bu birlikti bu yüzden bu birlikte Komutan olmak istiyorum

Neden herhangi biri değilde sizi komutan alalım: Bu birlik Çok Eğlendiğim bir birlik rolü güzel yapılabilecek bir Birlik ve Bu birlğe Elimden gelenin En iyisini yapmayı istiyorum aklımda birkaç plan var onları hayata geçirmek istiyorum

Star Wars Imperial Bilginiz: (10 üzerinden puanlayın) :6

Nasıl bir komutan olmayı düşünüyorsunuz? :Disiplinli Çalışkan Elinden Gelenin En iyisini yapmak isteyen bir Komutan olmak istiyorum. 

BAŞVURUNUZ REDDEDİLMİŞTİR. SEBEP: BİRLİK HAKKINDA YETERSİZ BİLGİ. 

Reply