Efko/Yetkili Başvurusu

163 views

• İsim: Efe
• Oyun İçi İsim: Efko
• Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198336984203/
• Mikrofonunuz Varmı: evet
• Neden Yetkili Olmak İstiyorsunuz: Eski tecrübelerim ve Star Wars bilgimle bu serverı daha yüksek bir seviyeye çıkarmak isterim,sorun olduğunda  yardım edip onları adaletli bir şekilde çözmek istiyorum, serverda Star Warsla ilgili bir sorun yaşandığında bilgime dayanarak onları çözmek istiyorum.   
• Neden Seni Yetkili Olarak Seçmeliyiz: Çünkü bu serverda eski tecrübelerim var Star Wars bilgimle birlikte sizin serverdaki olan sorunları azaltacağım ve bilgim sayesinde servera baya bir şey katacağımı düşünüyorum bu yüzden beni seçmelisiniz
• Yetkili Olursanız Bize Ne Gibi Şeyler Katabilirsiniz: Bilgim sayesinde size yardım edebilirim, serverdaki oyunculara yardım edebilirim, gerekirse arkadaşlarıma tavsiye ederim.
• ULX Kodları Hakkında ki Bilginizi 5 Üzerinden Oylarsak Ne Kadar Verebilirsiniz:5
• Starwars Evreni Hakkında ki Bilginizi 10 Üzerinden Oylarsak Ne Kadar Verebilirsiniz: 7
• Kendinizi Bir Süre sonra nerede görüyorsunuz ? Bilmiyorum göremedim 
• Imperial Bilginize 10 üzerinden kaç veriyorsunuz? 8
• Topluluk önünde rahat bir şekilde konuşabilirmisiniz ? evet
• Aktiflik sürem:Hafta içi 3-4 saat hafta sonu 5-6 saat 
Ne olarak katılmak istiyorsunuz? (Event Manager/Yetkili) Yetkili olarak                                                                                                                                                           

Reply